INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - BOLIVIA 5-0

Agresat! Neymar a fost lovit cu cotul în cap de un adversar în partida cu Bolivia, 5-0

Neymar, plin de sânge // FOTO Reuters
Neymar, plin de sânge // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 00:00

Neymar a fost lovit cu cotul în cap de bolivianul Yasmani Duk, care i-a spart arcada ca răzbunare pentru că strălucitorul brazilian a vrut să-i strecoare mingea printre picioare.

Cu noul selecționer, Tite, Brazilia a redescoperit fotbalul-artă, jucând spectaculos, marcând multe goluri și câștigând trei meciuri la rând în campania pentru Mondialul din Rusia: 3-0 în Ecuador, 2-1 contra Columbiei și 5-0 joi seară, tot acasă, în fața Boliviei.

Echipa auriverde a recuperat timpul pierdut cu Dunga și e acum a doua în AmSud, la doar un punct în spatele Uruguayului!

Neymar, 24 de ani, care poate bate toate recordurile "naționalei" carioca, a făcut un nou meci mare, cu gol și două assisturi.

Accelerările fulminante și sarabanda de driblinguri i-au buimăcit pe adversari. Până în minutul 64, când Yasmani Duk s-a răzbunat pentru toate fentele cu care el și colegii săi au fost torturați.

Văzând că atacantul Barcelonei a încercat să-i strecoare mingea printre picioare, bolivianul l-a pocnit cu cotul în cap, spărgându-i arcada și umplându-l de sânge.

Medicul brazilian i-a oprit sângerarea, iar Neymar a continuat jocul, însă Tite a vrut să-l menajeze. Și l-a înlocuit cinci minute mai târziu. Era deja 4-0. După ce a ieșit el, a mai punctat doar Firmino.

300 de goluri, Neymar!

  • 49 la "națională"
  • 138 la Santos
  • 95 la Barcelona
  • 18 la "naționalele" de juniori

Top 5 golgeteri Brazilia

  Nume Reușite (selecții)
1. Pele 77 (91)
2. Ronaldo 62 (98)
3. Romario 55 (70)
4. Neymar 49 (73)
5. Zico 48 (71)

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează