CM 2018    •   FRANȚA

Antoine Griezmann s-a decis: "Decizia în privința viitorului meu este luată!"

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Marti, 12 Iunie

Antoine Griezmann (27 de ani) s-a decis asupra următorului pas din carieră și va face anunțul oficial într-o conferință de presă după Campionatul Mondial din Rusia.



Zvonurile privind transferul lui Griezmann de la Atletico la Barcelona s-au accentuat în ultimele săptămâni. Declarațiile date de francez astăzi au inflamat și mai tare spiritele.

...despre viitor: "Știu că toată lumea așteaptă un anunț din partea mea, dar nu este nici locul nici momentul să îl fac. Decizia în privința viitorului meu este luată. De 3 luni mă gândesc la pasul asta. Nu vreau să îmi afecteze starea înaintea Mondialului, așa că voi dezvălui totul într-o viitoare conferință de presă".

100.000.000 €este cota lui Griezmann pe transfermarkt.de

...despre șansele Franței la Mondial: "Toată lumea are așteptări mari de la mine. Voi face tot posibilul să câștigăm acest Campionatul Mondial. Am încredere în colegi și în antrenor, sunt calm și pregătit. Când am văzut Franța ridicând trofeul deasupra capului în 1998, am realizat că aceste este țelul meu suprem: să fac parte dintr-o echipă campioană", a declarat Griezmann citat de Marca.com.

  • Franța face parte din Grupa C la Campionatul Mondial din Rusia, alături de Australia, Danemarca și Peru.

Vezi și: VIDEO Panică în cantonamentul Franței » Unul dintre cei mai valoroși jucători s-a accidentat la antrenamentul de azi

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase