INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DECLARAȚII

Apreciază un mare rival! Casemiro surprinde: "Dintre toți jucătorii de pe postul meu, pe el îl admir cel mai mult!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 17:18

Casemiro, închizătorul brazilian al lui Real Madrid, a mărturisit într-o conferință de presă ce a avut loc la Sochi că îl admiră foarte mult pe rivalul său de la Barcelona Sergio Busquets.

"Nu sunt mulți jucători care evoluează exclusiv pe acest post, primul om de la mijloc, dar dacă ar trebui să aleg unul pe care îl admir, acesta ar fi Busquets. Are o calitate extraordinară. Kante și Pogba sunt și ei buni, dar eu îl apreciez cel mai tare pe Busquets", a spus Casemiro.

"Cristiano Ronaldo și Neymar sunt jucători excepționali. Pot schimba o partidă în orice moment. Am norocul de a juca alături de amândoi"
Casemiro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
1554572761336706
Frank Black  •  30 Iunie 2018, 18:04

Eu cred ca zice Pintilii da nu intelegeti voi bine. Care joaca la steaua care a luat cce in 86 si are jucatori mari de vanzare. Ieftini si buni. Il.au pe unu florinel il dau doar cu 100 mil iar unu tase zice ca nu pleaca decit la barcelona.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează