INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - CROAȚIA 4-2

Arest pentru fanii care au pătruns pe teren în timpul finalei CM » Nu e singura pedeapsă primită de Pussy Riot

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 10:05

O instanță din Moscova a condamnat cele 4 persoane care au pătruns pe teren în timpul finalei Mondialului, Franța - Croația, scor 4-2, la 15 zile de arest.

Un bărbat și 3 femei, membrii trupei Pussy Riot, au fost autorii singurului incident semnificativ de la Mondial. Presa din Rusia relatează că ieșirea lor va fi aspru pedepsită. Pe lângă cele 15 zile de arest vor fi interziși de la orice eveniment sportiv de pe teritoriul Rusiei pentru următorii 3 ani.

Pussy Riot, o formație feministă de punk rock din Moscova, care organizează spectacole provocatoare despre viața politică din Rusia în locuri neobișnuite, a revendicat acțiunea numită "Polițiștii intră în joc", emițând un comunicat: "Vrem să reamintim cu ocazia Mondialului că polițiștii care intervin în Rusia pot ajuta, dar dacă intră în joc fără nici o regulă, pot distruge această lume".

Vezi și: Gluma care a adus pompierii și poliția la hotelul Franței » Campionii lumii, atac cu extinctorul noaptea, după 4-3 cu Argentina. ”Sunt mort. Voi fi dat afară!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează