INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BELGIA - JAPONIA 3-2

Au mâncat oracolul » Japonezii, lipsiți de recunoștință față de caracatița Rubio :(

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 12:29

Rubio, caracatița care a pronosticat corect toate meciurile Japoniei de la CM 2018, a fost vândută de omul care a capturat-o. 

În ciuda atenției internaționale pe care a căpătat-o după ce a ghicit soarta meciurilor Japoniei din grupele Mondialului, caracatița a devenit mâncare chiar înaintea optimii de finală cu Belgia, pierdută dramatic de niponi, scor 2-3.

"Sunt mulțumit de faptul că toate pronosticurile s-au adeverit și că Japonia a trecut de faza grupelor. Sper ca succesorul lui Rubio să fie la fel de inspirat", a glumit Abe, omul care a capturat molusca cefalopodă.

Rubio nu este prima caracatiță-oracol de la Mondiale. Paul a avut o serie de 6 meciuri corecte la Mondialul din Africa de Sud 2010.

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
roadghost
roadghost  •  04 Iulie 2018, 16:09

Haha, citind titlul am crezut pt o secunda ca Mitica Dragomir-oracolul din Balcesti, a facut obiectul unui ritual canibalic, ehh aia ar fi fost o stire bomba!! Mitica la macelarie!!

constanteanul
constanteanul  •  04 Iulie 2018, 14:40

O dovadă, nici prima și nici ultima, că la japonezi civilizația se împletește foarte natural cu sadismul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează