INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - SERBIA 2-0

Brazilia egalează Germania! » Coșmarul nemților e acum complet

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 22:42

Brazilia a învins-o fără emoții pe Serbia, 2-0, și s-a calificat de pe primul loc în grupă în optimi, acolo unde va da peste Mexic. 

Selecao nu a avut deloc emoții în duelul cu Serbia, care a făcut o partidă neașteptat de slabă chiar dacă avea șanse să se califice. Paulinho și Thiago Silva au înscris golurile prin care Brazilia a atins o bornă interesantă.

Golul lui Thiago Silva a fost al 226-lea gol al Braziliei la un Campionat Mondial. Sud-americanii au egalat-o astfel pe Germania, care a rămas cu același număr de goluri marcate după înfrângerea de azi cu Coreea de Sud, 0-2.

Totodată, Thiago Silva, 33 de ani și 278 de zile, a devenit al doilea cel mai în vârstă marcator brazilian la un Campionat Mondial după Bebeto , care înscria la 34 de ani în 1998.

Interesant este și că cele două goluri ale lui Thiago la Mondiale au fost înscrise după câte un corner executat de Neymar, cu Columbia în 2014 și cu Serbia în această seară.

Vezi aici detalii despre victoria braziliei cu Serbia

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează