CM 2018    •   DECLARAȚII

Brazilianul Ronaldo, caracterizare făcută celor mai buni doi fotbalişti din lume: "Cristiano e unic, dar Messi..."

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT Joi, 14 Iunie

Ronaldo Nazario (41 de ani), triplu câştigător al Balonului de Aur şi dublu campion mondial cu naţionala Braziliei, a vorbit într-un interviu acordat Bild despre cei mai buni fotbalişti ai lumii la momentul actual - Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi.Fostul atacant de la Real Madrid, Barcelona şi Inter Milano a remarcat calităţile extraordinare ale celor doi fotbalişti, însă a subliniat diferenţa dintre stilurile lor.

"Cu atitudinea sa incredibilă şi mentalitatea lui de învingător formidabilă, Cristiano Ronaldo este un jucător unic, dar sunt de acord că Lionel Messi aduce mai multă magie fotbalului cu dribbling-ul, complexitatea jocului său şi capacitatea de a genera surprize în situaţiile de atac ale echipei sale", a declarat brazilianul Ronaldo, potrivit sursei citate.

10
Baloane de Aur au obţinut împreună Cristiano şi Messi, câte 5 pentru fiecare

Câştigăţor al turneelor finale din 1994 şi 2002 cu naţionala Braziliei, Ronaldo spune că triumful la un Campionat Mondial i-ar ajuta foarte mult pe cei doi pentru a fi amintiţi drept cei mai buni din istorie.

"Ronaldo are calităţi tehnice foarte versate. Plecarea la Real Madrid a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla, însă la Manchester United a fost incredibil numărul de goluri pe care le-a înscris. La Real a devenit complet, dar este adevărat că obţinerea unui Campionat Mondial ajută contează pentru a intra în istorie în calitate de cel mai bun din istorie", a mai spus brazilianul.

118
goluri a înscris Cristiano, la Manchester United, în cele 292 de partide disputate

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase