INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CAMPIONATUL MONDIAL 2018

CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Altertă la naționala Belgiei: Un jucător important s-a accidentat: ”Sunt îngrijorat, are dureri la adductori”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 10:40

Vincent Kompany, fundașul central belgian de 32 de ani, mereu lovit de accidentări de-a lungul carierei, a ratat un tackling și a ieșit de pe teren în meciul cu Portugalia, 0-0.

Vincent Kompany  a ratat și în acest sezon 22 de meciuri din cauza accidentărilor. Așa a fost aproape întreaga carieră, puternic afectată de leziuni musculare. Când credea că e bine și începea să lege mai multe partide, atunci ceda belgianul. Și stătea săptămâni, dacă nu luni. Și la Manchester City, și la națională.

Acum, părea refăcut și nu voia să piardă Mondialul. Sâmbătă seară, altă problemă. Contra lusitanilor, a jucat puțin mai mult de o repriză. În minutul 53, s-a întins în tackling, încercând să-l deposedeze pe Gelson Martins. Atunci a simțit înțepătura în mușchi. 

Nu a mai rămas pe teren. A ieșit și s-a dus direct la selecționerul Roberto Martinez, spunându-i ce s-a întâmplat. A fost înlocuit imediat.

"Sunt îngrijorat. Are dureri la adductori", a dezvăluit tehnicianul. "Kompany nu e un jucător tânăr, știe foarte bine când trebuie să se oprească. E o lovitură dură, pe care nimeni nu o merită". 

"Vinnie a muncit mult în ultimul timp. A împins mereu echipa înainte și n-aș vrea să pierdem această forță. E atât de aproape de lista finală... Nu putem decât să așteptăm rezultatul rezonanței magnetice"Roberto Martinez, selecționer Belgia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează