INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA

CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Se teme pentru viața lui! Decizia luată de Cristiano Ronaldo înainte de CM după amenințările ISIS

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 10:41

Cristiano Ronaldo, căpitanul Portugaliei, va fi însoțit permanent în Rusia de Nuno Marecos, fost membru al forțelor de elită portugheze, și de Gonçalo Salgado, fost luptător MMA

Și Cristiano Ronaldo, și Messi au primit multe mesaje de amenințare din partea Statului Islamic. De teama unui atac terorist la Mondial, căpitanul Portugaliei și-a angajat încă un bodyguard. Are doi. Și îl vor păzi pe toată perioada turneului din Rusia.

  • Nuno Marecos este noua gardă de corp. Un fost membru al trupelor de elită;
  • Gonçalo Salgado era de multă vreme bodyguardul lusitanului. Fost luptător MMA, care l-a păzit în trecut și pe faimosul surfer american Kelly Slater, de 11 ori campion mondial.

Salgado a vorbit de curând despre relația cu Cristiano: "Ne înțelegem foarte bine. Îl consider un prieten. E o persoană care mă inspiră și pe care o admir mult. E unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii. Un idol pentru mine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
roadghost
roadghost  •  04 Iunie 2018, 15:01

Nah, nici un pericol, musulmanii se feresc de porc...e haram

vbga
vbga  •  04 Iunie 2018, 12:33

Prea paranoic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close