INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PANAMA

CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Șoc în hotelul naționalei Panama! Ce s-a întâmplat după amicalul cu Norvegia

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 15:23

Jucătorii naționalei Panama au fost victima hoților într-un hotel din Oslo, Norvegia.

Panama a jucat un amical cu Norvegia, 0-1, înainte de Campionatul Mondial. Când jucătorii au ajuns la hotel au descoperit că au fost jefuiți și că lipsesc bunuri personale din trei camere. În total, prejudiciul se ridică la 53.000 de euro.

Poliția a ajuns la hotel imediat și investighează cazul. Potrivit presei din Panama, jucătorii jefuiți sunt căpitanul Roman Torres, portarul Jose Calderon și mijlocașul Armando Cooper.

Panama e în grupa C la Campionatul Mondial, cu Belgia, Anglia și Tunisia. La naționala Panama este convocat Jaime Penedo, portarul lui Dinamo, singurul jucător din Liga 1 care va fi prezent în Rusia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  08 Iunie 2018, 11:35

Sper din toata inima sa nu fi fost vreo camerista din Romania...

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  07 Iunie 2018, 18:16

Nu s au ostenit să fure de la un desculțdinrin....

gicab
gicab  •  07 Iunie 2018, 16:42

Și eu care credeam ca a dat navala GG cu valiza sa l ia pe penedo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează