INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DANEMARCA

Căpitanul Danemarcei se plânge de un tricolor după meciul cu România ”M-a lovit direct în cap”

Simon Kjær s-a întors cu o amintire neplăcută din duelul cu Chipciu de la Cluj
Simon Kjær s-a întors cu o amintire neplăcută din duelul cu Chipciu de la Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2017 00:00

Căpitanul Simon Kjær s-a plâns pentru cotul în ochi încasat de la Chipciu: ”Arbitrul mi-a replicat că mingea m-a izbit în față. M-a lăsat mut de uimire”.

Simon Kjær n-a putut juca decât o repriză la Cluj. De vină e Chipciu, care l-a scos din teren cu un cot în cap. Fundașul danez s-a plâns de faptul că englezul Martin Atkinson nu a dictat nici măcar fault la acel duel dur în tușă, chiar înaintea pauzei, în urma căruia s-a ales cu ochiul stâng umflat.

Doctorul nu l-a mai lăsat să joace

"M-a lovit direct în cap, dar arbitrul susținea că a fost mingea și nu cotul adversarului. Mă face să râd, ce să zic? Așa e fotbalul", a declarat jucătorul lui Fenerbahce.

Care a revenit în teren cu un bandaj mare, însă nu a continuat decât câteva minute, fiind substituit apoi cu Mathias Jørgensen.

Medicul "naționalei" daneze l-a sfătuit la vestiare pe selecționerul Hareide să nu riște păstrându-l pe Kjær. Chipciu a scăpat atunci fără cartonașul galben cuvenit și a evoluat până în minutul 86.

"Am sperat să rezist și că pauza mă va ajuta puțin să trec peste accidentare. Nu mă simțeam mai bine însă și am convenit să rămân pe bancă"
Simon Kjær, fundaș Danemarca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
699077510215282
Tudor Chirea  •  29 Martie 2017, 12:54

Faptul ca acest parat fotbalist, Chipciu, are tarate in cap o stie tot "poporul"!

danut1971
danut1971  •  29 Martie 2017, 12:24

sa mearga la balet danezul sa lase fotbalul barbatilor

6.6.6
6.6.6  •  29 Martie 2017, 09:05

a fost de rosu, evident! intetntie clara!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează