INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ”OPTIMI”/BRAZILIA - MEXIC, LUNI, 17:00, TVR1, GSP.RO

Căpitanul Mexicului se plânge înaintea duelului cu Brazilia: ”Să-l oprească arbitrii pe Neymar!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 30 iunie 2018 13:32

Căpitanul Mexicului, Guardado, se plânge că starul aurului verde simulează prea des: ”FIFA trebuie să ia măsuri, pentru că îi place să se arunce pe jos și să accentueze faulturile”

Duelul Americilor din "optimi" e inflamat de căpitanul mexican, care îl arată cu degetul pe Neymar, cel mai vânat jucător de la actualul Mondial.

"Toți îl cunoaștem pe brazilian, dar nu eu și colegii mei suntem datori să-l judecăm. FIFA și arbitrii, care au la dispoziție și asistentul video, trebuie să analizeze stilul său de joc și să vadă cum apreciază", a declarat Andrés Guardado.

Mijlocașul lui Betis e deranjat de plonjoanele teatrale și trucurile vedetei de la PSG. "Știm cu toții că îi place să se arunce pe jos și să accentueze faulturile, ăsta este stilul lui de a juca. Arbitrii trebuie să oprească însă tendința lui evidentă, nu o putem face noi, în teren", a explicat Guardado. 

17 faulturi a suportat Neymar în primele 3 meciuri din grupă. Brazilianul este lider la acest capitol, înaintea "optimilor", devansîndu-i pe Ronaldo (13) și Kimmich (12)

"Am învățat din victorii, iar acum trebuie să învățăm și din eșecuri. Împotriva Suediei ne-am confruntat cu un stil european, dar e o experiență utilă pe viitor. Sper să dăm continuitate evoluțiilor cu Germania și Peru" Andrés Guardado, căpitan Mexic

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Citește și: Totul despre Mondialul din Rusia » Cronici, rezultate, programul fazelor eliminatorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează