INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - PORTUGALIA 2-1

Ce i-a transmis Suarez lui Messi după eliminarea Argentinei de la Mondial: "Ți se face pielea de găină"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 13:14

După calificarea în sferturile Mondialului, uruguyanul Luis Suarez s-a gândit și la coechipierul său de la Barcelona, Leo Messi, eliminat de Franța.

  • Sfertul de finală   Uruguay - Franța se va juca vineri, 6 iulie, ora 17:00

"Ca prieten al lui Leo, ți se face pielea de găină când te gândești, e un moment complicat. Nu i-aș dori nimănui așa ceva. Îl susțin ca prieten și coleg de echipă și îi spun să ridice capul din pământ și să treacă peste cât mai repede.

La acest nivel trebuie să faci un meci perfect ca să te califici. Mi-am ajutat echipa și mă bucur că a înscris Cavani de două ori și am învins. Franța are fotbaliști tineri, talentați, dar și jucători cu experiență.

Spania e una dintre favoritele clare la trofeu, prin valoarea echipei și calitatea jucătorilor. Dar să vedem ce va face cu Rusia", a declarat Suarez.

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

  • Franța - Argentina 4-3 Detalii AICI
  • Uruguay - Portugalia 2-1 Detalii AICI
  • Spania - Rusia, 1 iulie, ora 17:00;  Moscova
  • Croația - Danemarca, 1 iulie, ora 21:00; Novgorod
  • Brazilia - Mexic, 2 iulie, ora 17:00; Samara
  • Belgia - Japonia, 2 iulie, ora 21:00, Rostov
  • Suedia - Elveția, 3 iulie, ora 17:00; Sankt Petersburg
  • Columbia - Anglia, 3 iulie, ora 21:00, Moscova

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
badeadorian
badeadorian  •  01 Iulie 2018, 17:57
Postat de marius.bxl pe 01 Iulie 2018, 17:07

Faraonul mo salah este cel mai fair play si cal care a demonstrat cel mai mult la acest campionat. Cel mai mare faraon dintre toti faraonii

Sa contribui si tu la ridicarea piramidei lui Salah . Sa te duci voluntar si sa cari pietre .

marius.bxl
marius.bxl  •  01 Iulie 2018, 17:07

Faraonul mo salah este cel mai fair play si cal care a demonstrat cel mai mult la acest campionat. Cel mai mare faraon dintre toti faraonii

samertx
samertx  •  01 Iulie 2018, 16:17
Postat de ionut.07 pe 01 Iulie 2018, 15:41

Un fotbalist bun, dar un caracter urat. Si acum toti vor spune de gelul lui Ronaldo sau de simularile lui. Sunt multi fotbalisti care au grija de aspectu' lor fizic, ca, deh, comercializarea face totu'. La fel si-n cazu' simularilor. Dar ceea ce face Suarez cu fundasii adversi, cum ii loveste, nu mai spun de acele iesiri si de la Liverpool sau de la CM 2014, cand ii musca, nu face nimeni. Si, apropo de simulari, Ronaldo simuleaza in careu doar, in timp ce Suarez se da lovit indiferent de locul unde a avut actiunea pe terenul de fotbal. Aseara, fundasul nationalei Portugaliei l-a lovit in spate, iar el se vaita de spuneai ca are nevoie de un RMN. Uruguay a profitat de 2 greseli din apararea Portugaliei si a invins. Per ansamblu, portughezii au dominat meciu', dar, in fotbal, conteaza cine inscrie mai multe goluri.

Ionuț, Uruguay a făcut tot ce trebuie să facă o echipă mare jucând împotriva altei echipe mari, ultima beneficiind de aportul celui mai bun fotbalist aflat în activitate, ca să-și asigure victoria. Și a obținut-o pe teren.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează