INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COREEA DE SUD - GERMANIA 2-0

Ce se întâmplă cu selecționerul Low după umilitoarea eliminare de la Mondial: "Vă asigur"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 19:28

Oliver Bierhoff, 50 de ani, team managerul naționalei Germaniei, a vorbit după eliminarea șocantă a campioanei mondiale încă din faza grupelor.

"Nimeni nu are chef de vorbă acum în vestiar, e foarte multă frustrare. Dezamăgirea e mare. Am avut totul în mână. Speram ca victoria contra Suediei să aibă un efect pozitiv, dar nu a fost suficientă.

În primul rând, trebuia să evităm să pierdem atâtea mingi în meciul împotriva Coreei de Sud, să dăm pase mai precise. Până la urmă n-a fost să fie.

Low are contract în continuare, a semnat de curând prelungirea, nu vorbim de nimic altceva. El va rămâne la națională, vă asigur", a declarat Bierhoff.

"Simțim o dezamăgire fără margini. Îmi pare rău mai ales pentru fani. Vom analiza situația în cadrul federației și vom trage concluziile. Nu vreau să speculez despre situația lui Low. Pot să spun doar că înainte de Mondial știam că vom avea nevoie de o schimbare după turneul final. Totuși, motivele pentru care am prelungit cu Low încă sunt valabile"
Reinhard Grindel, președinte DFB

"Ce poate obține un antrenor mai mult decât să devină campion mondial?"
Oliver Kahn

Low mai are contract cu Federația germană până pe 31 iulie 2022.

CLASAMENTUL FINAL AL GRUPEI F

  • Mexic și Suedia merg mai departe în "optimi".
  • 914811 34462346346346

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  28 Iunie 2018, 08:35
Postat de sexilian pe 27 Iunie 2018, 20:00

un lucru e cert,nemtilor nu le prieste aerul rusesc,e a doua oara cand pleaca cu coada intre picioare din zona moscovita.....

prima data in 41'

sexilian
sexilian  •  27 Iunie 2018, 20:00

un lucru e cert,nemtilor nu le prieste aerul rusesc,e a doua oara cand pleaca cu coada intre picioare din zona moscovita.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează