INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  TURCIA

Cel mai dur atac la adresa lui Mircea Lucescu: "Fie e un mare escroc, fie e slab pregătit"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 18:27

Naționala Turciei cu Mircea Lucescu la cârmă a ratat calificarea la Mondialul de anul viitor din Rusia și i s-a cerut să plece, mai ales că, în ultimul meci, reprezentativa condusă de el a pierdut împotriva Islandei, scor 0-3.

Ieri chiar s-a discutat despre înlocuirea lui Il Luce cu Senol Guneș, iar acum în presa turcă a apărut o declarație extrem de dură a jurnalistului sportiv Ahmet Cakar, care în trecut a fost arbitru.

"După ce am ascultat explicaţiile lui Lucescu, două posibilităţi îmi vin în minte. Fie e un mare escroc, fie este slab pregătit. Acum primeşte bani de la noi şi se gândeşte unde să îşi petreacă timpul: în Ucraina sau Italia. Nu îl cunosc personal, dar Islanda nu e o echipă care să fie în primele două clasate în campionatul nostru. Finlanda nu ar fi nici în primele 8.

Eu cred că naţionala noastră nu e atât de rea, nu e într-o formă atât de proastă. Avem mulţi jucători tineri şi talentaţi care evoluează la echipe importante. Când ne uităm în jurul nostru, suntem o ţară mai mare decât Anglia. Dar alegem un bărbat venit dintr-o altă parte a lumii, care nu cunoaşte echipa naţională şi ne conduce dintr-un castel", a spus Ahmet Cakar, la o televiziune, potrivit yeniakit.com.tr.

 s 202177778be3c85b237d745c1eb8a2379033d9a2
Jurnalistul Ahmet Cakar

Turcia va juca în această seară, de la ora 21:45, în deplasare, ultimul meci al grupei cu Finlanda. Meciul poate fi urmărit liveTEXT AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (61)
954215071297337
Rosca Stelus  •  10 Octombrie 2017, 18:29

Dupa cum se vede, Ahmet Cakar nu e singurul *** ! ,,E" multi tare !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Octombrie 2017, 10:36
Postat de sakamoto pe 10 Octombrie 2017, 10:19

Cu tot respectul pt antrenorul Mircea Lucescu, este depasit. Fugit tempus...Decit injuraturi, de la romani sau de la straini, mai bine o renuntzare demna. Vine o vreme cind omul lucid spune:ajunge! Un proverb german zice ca ce-i prea mult, nu-i sanatos. Multa sanatate Mircea Lucescu! Viatza lunga si fericita!

Si eu zic la fel. Nu-i mai trebuia lui Turcia. Se pare, insa, ca-i din categoria workaholicilor, meseria asta fiind totul pentru el. Oamenii astia cand se opresc din lucru se imbolnavesc si mor rapid. Din pacate pentru el, risca sa-si sifoneze tot palmaresul, incapatanandu-se sa ramana in prim-plan. In conditiile astea, sa nu se planga de rele tratamente.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  10 Octombrie 2017, 10:22

lucescu nui nepriceput....................

Vezi toate comentariile (61)
Comentează