INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Christoph Daum îl critică pe Joachim Low: "E o absurditate. Selecția n-a fost făcută pe criterii de performanță"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 17:56

Christoph Daum, fostul selecționer al României, i-a criticat pe selecționerul Germaniei, Joachim Low, și pe managerul general Oliver Bierhoff după eliminarea nemților încă din grupele Campionatului Mondial din Rusia.

"Low şi Bierhoff s-au relaxat în loc să îşi pună întrebări. Ei nu au fost pregătiţi pentru această situație.

Jogi Low şi Oliver Bierhoff au fost singurii care nu au fost prezenţi la conferinţa antrenorilor după EURO 2016. Toată lumea a fost acolo să discute despre viitorul fotbalului. În plus, selecţia nu a fost făcută pe criterii de performanţă. Manuel Neuer este doar un exemplu. Mai sunt multe altele", a spus Daum pentru nemţii de la sport1.de.

Daum spune că unul dintre motivele eșecului îl reprezintă numărul prea mare al jucătorilor de la Bayern Munchen în lotul naționalei:

"Pentru mine a fost o problemă şi multitudinea de jucători de la Bayern. Kimmich a declarat după eşecul din finala Cupei că este un sezon ratat pentru el şi cu mentalitatea asta a venit la echipa naţională. Low a stat într-o zonă de confort".

"Am auzit că am fost surprinși de Mexic. E o absurditate pentru mine. Un antrenor trebuie să aibă și un plan B"
Christoph Daum

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
10153836040333310
Blonder DC  •  09 Iulie 2018, 19:43

Hooooopaaa! Ia te uita lupul moralist!

maxp
maxp  •  08 Iulie 2018, 21:50

Sigur ca in esenta Daum are dreptate, dar vorba aia, rade ciob de oala sparta. Apoi, desi afirmatia conform careia nu s-a facut selectia pe criterii de performanta e corecta, cand te legi de Neuer inseamna ca totusi gandirea e cel putin ciudata, totusi nu cred ca portarul a fost problema Germaniei la Mondial.

mosvasile
mosvasile  •  08 Iulie 2018, 21:18

Asa o fi bre nea Daume!Daca nemtii aia nu l-au avut si ei pe Andrei Vochin,sa le faca el lista cu cei selectionabili,asa cum ti-o facea lu matale?!Acuma ce-i drept, lista aia, Vochin nu o facea de capul lui pentru ca si el-la randul lui-o primea de la unul MM-mare manager general-care si ala, o primea de la... Muntele Athos!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează