INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BARCELONA

Cifră amețitoare » Câte miliarde de euro ar costa toate vedetele Barcelonei, dacă le-ar fi achitate clauzele de reziliere

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat marti, 05 iunie 2018 14:05

Catalanii au învâțat din ”experiența” Neymar, protejându-și toate vedetele prin includerea de clauze mari în noile contracte. De la Messi, 700 de milioane de euro, până la Rakitici, 125 de milioane. 

Barcelona nu mai vrea s-o pățească precum s-a întâmplat cu Neymar, cumpărat de PSG cu 222 de milioane de euro, și a reușit să-și blindeze vedetele, punând clauze mari spre inaccesibile pentru titularii lui Valverde.

Marca a dezvăluit sumele stipulate în actualele sau noile acorduri semnate de campionii Spaniei, pornind de la prelungirea contractului cu Umtiti, asigurat cu 500 de milioane, la fel ca în situația lui Sergi Roberto și a lui Piqué, care-i devansează pe Dembélé și Coutinho (400 de milioane).

Doar Messi e mai greu de luat de un potențial nebun cumpărător, cu 700 de milioane. În total, cei 11 titulari ai Barcei ar costa 3.855 de milioane. 

Citește și: Ordin de la Messi: să vină la Barcelona! + Messi aduce la club un superstar din naționala Argentinei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează