CM 2018    •   ÎNCEPE MONDIALUL!

CM 2018 // VIDEO + FOTO Momentele care au furat atenția la festivitatea de deschidere » Discurs ținut de Vladimir Putin și gestul vulgar al lui Robbie Williams

FOTO: Reuters

Joi, 14 Iunie

Campionatul Mondial a debutat astăzi, cu meciul dintre Rusia și Arabia Saudită, și a fost precedat de o festivitate de deschidere grandioasă.Staruri internaţionale au ridicat în picioare fanii pe Luzhniki Stadium din Moscova. Superstarul muzicii pop, Robbie Williams, și soprana Aida Garifullina au încălzit atmosfera cu un mini-recital. Englezul nu a ratat ocazia de a se da în stambă, fiind surprins de camerele de filmat arătând semne obscene în finalul interpretării. 

A urmat momentul legendelor Ronaldo și Iker Casillas, care au prezentat trofeul Campionatului Mondial. Brazilianul a schimbat câteva pase cu unii dintre copiii de mingi și cu mascota competiției. 

Mondialul nu putea începe fără discursurile oficialilor. Vladimir Putin a acaparat întreaga atenție cu un speech care a îndemnat la pace. 

"Îi salut și le mulțumesc tuturor celor care au venit în Rusia. Este un eveniment sportiv extraordinat. Îmi face o mare plăcere să fim gazdele lui. 

Am muncit foarte mult pentru a ne putea ridica la înălțimea acestui eveniment. Este un spectacol unic și ne bucurăm de prezența fanilor. Acest sport de aduce împreună, într-o singură echipă. Această unitate creată de fotbal, indiferent de ideologie, de limbă, de rasă, ne aduce împreună. Este datoria noastră să promovăm sportul, pacea și înțelegerea între națiuni. Vreau să le urez tuturor succes. Bine ați venit în Rusia!"

Vezi și:  TVR e gata de Mondial! Surprizele pregătite de postul public în următoarea lună

Comentarii (11 ) Adaugă comentariu

para.para  •  14 Iunie 2018, 22:49

***

para.para  •  14 Iunie 2018, 22:45

Postat de Alin Albu pe 14 Iunie 2018, 15:45

"a mărturisit şi solista Operei de Stat din Viena, soprana Aida Garifullina." asadar Putin a ajuns deja pana in Austria cu ocupatia :))).

Doar salahorii lui gigi mai inteleg ce publica. Artista din Viena este "una dintre cele mai aclamate voci tinere ale Rusiei – Aida Garifullina."

balauru48  •  14 Iunie 2018, 20:57

Postat de miloguuu pe 14 Iunie 2018, 20:15

adica?

Adica chiar esti.

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase