INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COLUMBIA - ANGLIA, MARȚI, 21:00, TVR 1, GSP

COLUMBIA - ANGLIA // Harry Kane aruncă săgeata spre titlul de golgeter » Ce a făcut căpitanul Angliei cu un ziarist

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2018 13:44

Columbia și Anglia joacă marți de la ora 21:00, în optimile Campionatului Mondial. Partida este în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Căpitanul Angliei, Harry Kane, a învins un reporter de la Daily Mirror la provocarea cu jurnaliștii. Speră să continue șirul golurilor și contra Columbiei. A fost golgeterul Mondialului în faza grupelor.

Harry Kane înscrie și câștigă. Așa e obișnuit. Căpitanul și golgeterul Angliei nu ratează nici măcar la un concurs de darts. Le-a dovedit jurnaliștilor britanici ce adversar redutabil este în timpul unui Campionat Mondial.

Duminică, la întâlnirea cu presa în cantonamentul de la Repino, atacantul în vârstă de 24 de ani l-a învins pe reporterul de la Daily Mirror, Andy Dunn, la ultima aruncare. Ziaristul reușise 30 din trei încercări, iar jucătorul lui Tottenham avea 21 după primele două. Mai avea nevoie de 10 la a treia săgeată. Și a reușit 12. "A lovit aerul cu pumnul de fericire", a scris Dunn în Mirror. "Cu siguranță, îi place să învingă. La orice". 

Kane a marcat în fiecare meci disputat la turneul din Rusia. Două reușite la 2-1 cu Tunisia și hat-trick la 6-1 cu Panama. Menajat contra echipei B a Belgiei, căpitanul speră să-și continue șirul golurilor și azi, împotriva columbienilor. Ar urma un "sfert" mai liniștit, cel puțin pe hârtie: cu Suedia sau Elveția. 

5 goluri a marcat Harry Kane în primele două meciuri jucate la Mondial, fiind golgeterul competiției în faza grupelor

"Suntem o familie"

În lotul Angliei, nu mai există bisericuțele formate pe cluburi. Și jucătorii uită rivalitatea din Premier League, cum era odată. "Ce se întâmplă la propriile echipe nu mai afectează naționala. Suntem o familie acum. Mereu împreună", dezvăluie Jesse Lingard, mijlocașul lui Man. United. "De aceea, există o legătură puternică între noi și totul merge bine pe teren. Suntem parte a noii revoluții". 

"Falcao e o armă mortală"

Vorbind despre viitorii adversari, Jesse Lingard l-a evidențiat pe Falcao, căpitanul columbienilor. "E un mare finalizator. O armă mortală și în interior, și în afara careului", a declarat mijlocașul lui Manchester. "Dar avem jucători care să se ocupe de el. Realizăm cât de valoroși sunt rivalii, însă și noi le vom pune cel puțin la fel de multe probleme".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
559269484264984
La Natu Pensiune-Restaurant  •  02 Iulie 2018, 16:22

Sirul victoriilor și azi.? Joaca Marți băiatul! .......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close