INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COLUMBIA - ANGLIA 1-1 (3-4 LA PENALTY-URI)

Columbienii protestează după eliminarea de la CM 2018: ”Cum să pui un arbitru care a fost suspendat? E o rușine!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 13:20

Anglia a trecut de Columbia, scor 1-1 (4-3 după pen), în optimile Campionatului Mondial. Căpitanul Cafeteros, Radamel Falcao, l-a atacat pe ”centralul” american Mark Geiger: ”Am foarte mari îndoieli asupra lui. Era clar de partea englezilor. A luat fiecare decizie la limită pentru ei”.

Columbienii nu și-au ascuns dezamăgirea eliminării. Și nici furia împotriva arbitrului Mark Geiger. Căpitanul Radamel Falcao a fost primul care i-a reproșat acestuia deciziile.

"Să pui un american la un meci al Angliei mi se pare cel puțin ciudat. Mai ales unul care a fost suspendat în trecut", a declarat golgeterul Cafeteros. Se referea la ce s-a întâmplat în 2015: Geiger, 43 de ani, a fost trecut pe tușă 6 luni în CONCACAF, după mai multe hotărâri controversate în semifinala Gold Cup dintre Panama și Mexic (1-2), mexicanii egalând în minutul 90+10 dintr-un penalty și câștigând în prelungiri tot după o lovitură de pedeapsă.

Mai mult. Acum, la Mondial, în timpul meciului Portugalia - Maroc (1-0), un jucător magrebian l-a acuzat că i-a cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo! "Am foarte mari îndoieli asupra lui", a mai spus Falcao. "Era clar de partea englezilor. A luat fiecare decizie la limită pentru ei. E o rușine ce s-a petrecut aici".

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
10153836040333310
Blonder DC  •  04 Iulie 2018, 18:56

Am tinut cu Columbia.Jucatori mai tehnici,rapizi si spectaculosi fata de jocul tacticizat si fara imaginatie al Angliei.Din pacate trebuie sa recunosc ca si-au meritat soarta Columbienii.Lasand deoparte calitatile lor fotbalistice,au jucat ca niste marlani de cartier...mereu sa dea la gioale si mereu sa se ia la la hartza cu arbitrul.Atat de nesimtiti incat nu stateau la linia desenata de arbitru....si mereu ar fi fost in stare sa se ia la bataie cu toata echipa de arbitri.Niste cotonogari.Imi pare rau,as fi vrut sa castige ei da nu meritau.Daca ar fi fost un arbitru european consacrat,ar fi trimis afara jumatate din echipa Columbiei.

skrilla
skrilla  •  04 Iulie 2018, 18:12
Postat de adriann_ pe 04 Iulie 2018, 16:19

Hai opreste-te din batut campii, arbitrul american le-a inventat penalty englezilor, le-a dat lovitura libera englezilor LA O TALPA PUSA DE UN ENGLEZ etc etc etc. A fost japca pe fata.

Esti relativ haios.

cneius
cneius  •  04 Iulie 2018, 17:45

Bla, bla, bla ! Daca si-ar fi vazut de joc in loc sa tot faulteze si sa se certe cu arbitrul, Columbia ar fi avut o sansa !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează