INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - MEXIC 0-1

CORESPONDENȚĂ GSP DIN RUSIA // Cum s-a trăit meciul Germania - Mexic în centrul de presă! Jurnaliștii și-au ales favorita la un meci istoric pentru Marquez

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2018 21:52

Mexic a șocat lumea după victoria în fața campioanei mondiale Germania, scor 1-0. Victoria a fost aplaudată de mulți oameni din întreaga lume.

  • Theodor Jumătate, jurnalist cu 23 de ani de experiență în presa de sport și șef al departamentului Fotbal Internațional la Gazeta Sporturilor, transmite zilnic pentru cititorii GSP corespondențe din Rusia pe durata Campionatului Mondial.

Meciul a fost unul dintre cele mai bune de la acest Campionat Mondial. A fost trăit la intensitate maximă și de ziariștii care au văzut meciul la centrul de presă Volgograd Arena.

Cei mai mulți dintre ziariști au susținut Mexicul, transmite corespondentul GSP. Fiecare ocazie a nord-americanilor a fost trăită la maximum de ziariști.

La finalul meciului toată lumea a aplaudat cea mai mare surpriză de la turneul final de până acum.

În a doua repriză a meciului cu Germania a fost introdus și Rafa Marquez. Mexicanul este la al 5-lea Campionat Mondial, egalându-i pe Antonio Carbajal și Lothar Matthaus.

Citește AICI toate corespondențele din Rusia trimise de jurnalistul GSP Theodor Jumătate!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează