INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA - BELGIA, 21:00, TVR 1, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ DIN RUSIA // VIDEO Spectacol făcut de fanii Angliei și Belgiei înaintea partidei decisive

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2018 19:18

Partida dintre Anglia și Belgia din grupa G de la Campionatul Mondial e așteptată cu sufletul la gură de fanii celor două naționale.

  •  Theodor Jumătate, jurnalist cu 23 de ani de experiență în presa de sport și șef al departamentului Fotbal Internațional la Gazeta Sporturilor, transmite zilnic pentru cititorii GSP corespondențe din Rusia pe durata Campionatului Mondial.

Meciul dintre Anglia și Belgia poate fi urmărit AICI!

Suporterii ambelor formații au făcut spectacol pe străzile din Kaliningrad înaintea jocului. Belgienii au cântat, au dansat, iar englezii au petrecut alături de marii rivali din această seară.

Atmosfera e la fel de caldă ca temperatura de afară. La ora meciului, în Kaliningrad sunt 26 de grade Celsius.

clipboard01

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI

 
Spectacol făcut de fanii Angliei și Belgiei înaintea partidei decisive

CORESPONDENȚĂ DIN RUSIA // Imagini fabuloase din Kaliningrad! Spectacol făcut de fanii Angliei și Belgiei înaintea partidei decisive: https://www.gsp.ro/international/cm-2018/corespondenta-din-rusia-spectacol-facut-de-fanii-angliei-si-belgiei-inaintea-partidei-decisive-542855.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Joi, 28 Iunie 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  28 Iunie 2018, 20:20

Ciudat, doua echipe care vor locul 2, vor folosi rezervele. Belgia are un cartonas galben in plus deci Anglia e pe primul loc. In ciuda surprizelor si a nivelarii valorice, 14 dintre cele16 echipe calificate din grupe sunt cele care erau considerate favorite. Numai doua surprize: Germania care a fost o deziluzie gigantica atingand un minim istoric si jupanii nostri polonezi care au cedat locul japonezilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează