INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUBIN KAZAN

Corespondență GSP din Rusia » De ce nu a mai continuat Gabi Enache la Rubin Kazan

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 12:06

Am sperat că, la Kazan, mă voi întâlni și cu Gabi Enache în timpul Mondialului. Dar aventura fostului stelist la Rubin nu a durat decât 4 luni.  Mijlocașul dreapta de 27 de ani nu a impresionat în Rusia, plecând liber de contract la Partizan Belgrad.

  • Theodor Jumătate, jurnalist cu 23 de ani de experiență în presa de sport și șef al departamentului Fotbal Internațional la Gazeta Sporturilor, transmite zilnic pentru cititorii GSP corespondențe din Rusia pe durata Campionatului Mondial. 

Jurnalistul local Airat Șamilov vorbește de marile probleme financiare ale clubului Rubin Kazan, dar și de dorința antrenorului Berdiev de a avea cât mai mulți ruși în echipă.

Doar 5 meciuri de campionat

Deși a fost lăudat în presa locală după debutul său, fiind chiar comparat cu Dani Carvajal, fundașul dreapta al Realului și al naționalei Spaniei, Enache a jucat doar 5 meciuri de campionat, patru consecutive la început și în ultima etapă. 
Nu a mai semnat prelungirea contractului. "Nu s-a înțeles la salariu cu clubul", îmi spune ofițerul de presă al lui Rubin, Marat Vaghizov. "Nu e o situație financiară prea bună la noi".

Două miliarde profit

Jurnalistul Airat Șamilov, de la secția Sport a cotidianului Business Gazeta, confirmă această problemă a grupării din Kazan: "Holdingul TAIF, care controlează aproape tot ce înseamnă industria chimică, petrochimică, dar petrol și gaze naturale în Tatarstan, având două miliarde de dolari profit anual, nu mai vrea să investească la Rubin cum o făcea odată".

Totuși, Airat crede că Enache nu a mai semnat și pentru că nu era pe placul lui Kurban Berdiev: "Antrenorul vrea să aibă cât mai mulți ruși în echipă. Și acest lucru a grăbit despărțirea de Enache". 

450de minute a jucat Gabi Enache în campionatul rus

1 pasă decisivă a reușit jucătorul de bandă la Rubin Kazan

Citește AICI toate corespondențele din Rusia trimise de jurnalistul GSP Theodor Jumătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
134851460226751
Tara Ion  •  21 Iunie 2018, 19:01

Si cine are ma valoare la voi?Benzar?enache a dat 5 goluri pentru steaua si 6 pase decisive,oare Benzar cand va da 5 goluri?

lionforever
lionforever  •  21 Iunie 2018, 18:08

Păi nu ati scris voi acum vreo doua luni ca sunt rușii topiti dupa el ? Halal fituica .

capca1
capca1  •  21 Iunie 2018, 14:50

Că rușii nu l-au mai vrut și i-au dat vânt, nu e de mirare ! De mirare este faptul că a semnat cu altă echipă și chiar cu Partizan Belgrad ?! Deși, asta înseamnă că, doar pentru alte 6 luni, Enache are contract ! Apoi apare un antrenor care o să vrea doar sârbi în echipă. Sau, mai exact, fotbaliști, ori , Enache nu poate fi confundat cu așa ceva !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează