INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo, atacat dur de un selecționer de la Mondial: ”Fotbalul portughez nu s-a născut la Madeira!”

Cristiano Ronaldo, foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2018 11:25

Carlos Queiroz, selecționerul Iranului, îl critică dur pe fostul său elev de la ”națională” și Man. Utd, pentru că nu l-a salutat la meciul de luni, 1-1: ”Nu mă identific cu valorile fotbaliștilor de astăzi”.

Amicii de odiniară au devenit și mai mari inamici după duelul dramatic care era să trimită acasă campioana Europei. Carlos Queiroz, ce a trecut pe lângă o calificare istorică în "optimi" cu Iran, l-a atacat pe Cristiano.

"Nu mă identific cu unele persoane care nu salută un antrenor aflat pentru 12 ani în serviciul selecționatelor Portugaliei. Am cucerit titluri europene și mondiale cu ajutorul reformelor și ideilor mele noi. Istoria federației nu a început pe Insula Madeira cu Cristiano Ronaldo!", a declarat, furios, tehnicianul de pe banca asiaticilor.

S-au certat în 2010

Queiroz a explicat și că "povestea are rădăcini mai adânci și valori pe care le-am primit de la José Augusto, Simóes, Eusebio și Humberto Coelho.

Nu spun că valorile fotbaliștilor de astăzi sunt greșite, însă diferă de ale mele și de ale indivizilor care au încercat să-mi distrugă viața personală și cariera, aflându-se la pușcărie acum, în procese sau aproape să ajungă pe străzi". Ronaldo a stricat relațiile cu Queiroz după CM 2010.

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

"Ești născut să fii cel mai bun din lume, dar asta depinde de tine. Trebuie să muncești și să te implici într-un anumit mod. Dacă vrei să urmezi acest drum, voi fi alături de tine"
Carlos Queiroz, despre Ronaldo, în perioada în care era secund la Man. United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close