INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - ANGLIA, MIERCURI, 21:00, TVR 1, GSP.RO

CROAȚIA - ANGLIA // Secretul din spatele execuțiilor lui Rakitici » Croatul dezvăluie cum soacra l-a ajutat să nu mai rateze penalty-uri :D

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 10:43

Croația va juca miercuri contra Angliei, în semifinalele Campionatului Mondial. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Croația s-a calificat în semifinale după ce a trecut la penalty-uri de Danemarca, 3-2, și d Rusia, 4-3. De fiecare dată, Ivan Rakitici a transformat lovitura decisivă. Mijlocașul Barcelonei a executat perfect loviturile de departajare și și-a calificat echipa. Rakitici a dezvăluit motivul pentru care execută așa bine de la 11 metri.

"După ce am ratat un penalty în Vallecas (n.r. în 2014, într-un meci Rayo Vallecano - Sevilla), soacra mea mi-a trimis o poza cu câinele meu și mi-a spus că și el bate penalty-urile mai bine", a declarat Rakitici, potrivit Marca.

15 goluriîn 97 de meciuri are Ivan Rakitici în naționala Croației

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează