INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA - SPANIA 3-3

De Gea, apărat de selecționer și coechipieri: "Peste 5 zile are ocazia să se revanșeze"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 23:15

Fernando Hierro, selecționerul Spaniei, s-a arătat mulțumit de elevii săi după egalul din prima etapă de la Campionatul Mondial cu Portugalia, scor 3-3.

Deși portarul David de Gea a comis-o la unul dintre cele trei goluri marcate de Cristiano Ronaldo, selecționerul iberic nu-l găsește vinovat pe goalkeeper.

"E adevărat că am condus, dar când joci cu cineva capabil să facă ceea ce face Cristiano e dificil. Nu e ușor să te ridici de două ori și să fii în avantaj.

Am încercat să învingem toate adversitățile. Echipa a crezut în victorie, a luptat, a avut personalitate, nu a încetat să creadă. De Gea e unul dintre noi, nu lăsăm pe nimeni în urmă. Diego Costa a fost excelent. Sunt mulțumit în general de întreaga echipă", a declarat Hierro.

"Sunt mândru de echipă, dar cred că meritam mai mult. De Gea e suficient de puternic să treacă peste acea gafă. E bine că peste 5 zile are ocazia să se revanșeze"
Isco Alarcon, Spania

"Și dacă lucrurile îmi ies bine, și dacă îmi ies prost, lumea tot mă critică. Eu accept toate criticile. Muncesc zi de zi să le închid gura!"
Diego Costa, Spania

CLASAMENT GRUPA B
1. Iran 3p
2. Portugalia 1p
3. Spania 1p
4. Maroc 0p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  16 Iunie 2018, 13:17

Sigur ca da, se va revansa, ii raman, incasatul unui gol din foarfeca si datul mingiei unui adversar si astfel il va egala pe Karius...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează