INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BELGIA - PANAMA, 18:00, TVR 1, GSP.RO

Declarație spumoasă a unui selecționer de la CM 2018: "Beau două sticle de vodkă dacă ne calificăm în optimi!"

Hernan Dario Gomez, selecționerul statului Panama FOTO: Reuters
Hernan Dario Gomez, selecționerul statului Panama FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2018 10:42

Hernan Dario Gomez, antrenorul naționalei din Panama, a prefațat meciul de debut contra Belgiei și a glumit în privința șanselor de calificare în optimile de finală ale Campionatului Mondial. 

  • Belgia - Panama este astăzi, de la 18:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

"Este evident că Belgia este favorită împotriva noastră. Trebuie să tratăm meciul serios. Dacă prindem o zi bună, poate vom reuși să obținem ceva din acest meci. Stăm bine din punct de vedere defensiv. Nu suntem o echipă cu imaginație, nu vom marca multe goluri, dar vom fi greu de deschis", a declarat Hernan Gomez conform Miami Herald.

Belgia peste Argentina

Antrenorul dinamovistului Jaime Penedo crede că Belgia este mai puternică în acest moment decât Argentina.

"Islanda este o echipă subestimată. A reușit să câștige o grupă, în calificări, din care au făcut parte Croația și Turcia. S-a descurcat excelent și la ultimul Campionat European.

Cred că în acest moment Argentina nu este la nivelul Belgiei. Vreau să spun că diferența dintre Argentina și Islanda este mult mai mică decât cea dintre Belgia și Panama".

"Dacă ne calificăm în optimile de finală, voi bea două sticle de vodkă. Nu, nu, doar glumesc. Suntem profesioniști"Hernan Gomez

Panama face parte din grupa G a Campionatului Mondial. Adversare sunt Anglia, Belgia și Tunisia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  18 Iunie 2018, 13:08

Daca panama face un rezultat bun ,parca al vad pe stoichita(joma) pe la tv arogàndusi meritele cum ca acum 20 cand a antrenat el in panama ia descoperit si stia el de pe atunci ca in 2018 panama fa gastiga meciuri la cm din rusia.ieri a mai declarat ca sarbi nu sunt o echipa buna ca ai facem cand vrem muschii nostri .pai cu alde alibec ca joaca la cm pe ps4 vrei tu sa-i bati pe sarbi ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează