INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA 0-3

Declarații dure la adresa lui Messi din partea unui campion mondial și european: "Ar trebui să-i fie rușine! Argentina e de rahat"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 20:06

Fostul internațional francez Emmanuel Petit, 47 de ani, campion mondial și european, îl critică pe Leo Messi, 31 de ani, pentru prestația de la Mondial și pentu atitudinea arătată.

"Să-l vezi pe Messi ieșind pe teren cu capul plecat... ar trebui să-i fie rușine! Scuză-mi limbajul, dar Argentina e de rahat. A fost o rușine să-i urmăresc.

Nu-mi pare rău pentru Messi. Ar trebui să se trezească, atunci când lucrurile nu-i ies, mereu e pe jos, nu are nici o reacție. Să se trezească! Atunci când îi iese jocul la Barcelona, e un jucător extraordinar. Am văzut însă și în Liga Campionilor că dispare de pe teren în unele partide. Nici nu mai e acolo. Nu aleargă, merge. Nu-l interesează mingea.

Toată echipa a fost slabă, n-a avut încredere. La cum au arătat, nu-i văd să se califice", a spus Emmanuel Petit pentru Paddy Power News.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  23 Iunie 2018, 08:19

Se pare ca Messi si-a cam trait anii de glorie, la Barcelona nu poate spera la mai mult, iar la Argentina a dovedit ca e un jucator oarecare, in niciun caz nu se apropie de prestatiile lui Maradona din perioada 1986-1990 vreodata ! Un "superstar" umflat cu pompa de presa si de insusi Maradona, a dezamagit prea mult, mult mai mult decat CR 7 in echipa Portugaliei. Iar CR 7 stie ca anul 2018 la mondiale poate sa isi spuna ultimul cuvant. Daca va reusi isi merita "Baloanele de aur", daca nu, macar a incercat sa castige si World Cup cu Portugalia, dupa titlul European din 2016. Se pare ca Messi nici macar nu incearca mai mult, a ramas corigent de data asta !

ge0x
ge0x  •  23 Iunie 2018, 07:38

Si Petit chiar a fost un jucator foarte bun, pt cei care intreaba cine e Petit. Cu 10 ani in urma fotbalul se juca cu mai multa pasiune, era mai multa barbatie si onoare. Acum fotbalistii primesc prea multi bani,nejustificat pt ce joaca. Nu ar merita nici jumate din ce primesc acum. Si Messi si Neymar sunt sub C.Ronaldo cu mult. Neymar da si el un gol cu Costa Rica in min 95 si incepe sa planga ca un fat..lau. Numai teatru si bashini.

ge0x
ge0x  •  23 Iunie 2018, 07:30

Nu se asteapta nimeni sa castige Messi meciul de unul singur. Dar el merge pe teren, nu face nimic. Nu a facut nici o faza cu Croatia, zero barat. Pai atitudinea lui e una de genul..ma p.s pe Argentina. Cand ai 5 baloane de aur pai misca si tu ceva,dar la mondialul asta nimic. El si cu Aguero au dus Argentina spre rusine. Si din cauza lor nu pot juca altii care ar merita mai mult decat ei. Pai nici un mare jucator nu are atitudinea lui. Pai Iniesta sau Ronaldinho sunt cu mult peste Messi. Ca sa nu mai zic ca Cristiano Ronaldo e adevaratul campion. La orice ora e in teren Cristiano Ronaldo poti fii sigur ca da totul sa castige. Mai profesionist decat C.Ronaldo nu exista. Daca vrei sa ai sanse sa castigi trebuie sa il ai pe C.Ronaldo in echipa, nu pe Messi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează