INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA

Deconspirat de mamă » Unde se va transfera starul în devenire al "naționalei" Rusiei

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2018 15:43

30 de milioane de euro. E suma pe care Chelsea vrea să o plătească pentru a-l avea, din sezonul viitor, pe Aleksandr Golovin. Tânărul talent din curtea ȚSKA-ului moscovit, 22 ani împliniți acum o lună, a impresionat plăcut la acest Mondial și e dorit cu insistență de clubul londonez.

Iar discuțiile dintre cele două echipe au fost confirmate chiar de mama lui Aleksandr, Svetlana. Ea a vorbit pentru Komsomolskaia Pravda, ediția de Kemerovo, regiunea siberiană în care s-a născut mijlocașul.

"Toată regiunea e cu Sașa"

"Da, e adevărat, sunt discuții între aceste două cluburi. Însă el e concentrat acum pe Campionatul Mondial și va vorbi despre asta abia după finalul competiției", a spus mama fotbalistului.

Care s-a declarat încântată de sprijinul pentru fiul ei. "Întregul Kuzbass, întregul Kaltan - orașul în care s-a născut - e alături de Sașa. Chiar și oamenii care nu erau interesați deloc de fotbal", a conchis Svetlana Golovina.

2 pase de gol și o reușită, din lovitură liberă la 5-0 cu Arabia Saudită, are Golovin la acest Mondial

"Cel mai mare fan al lui Sașa este bunica lui. Are 83 de ani și nu ratează nici măcar un meci" Svetlana Golovina, mama lui Aleksandr Golovin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează