INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BELGIA

Deconspirat de saltele » Cum au descoperit belgienii lista de 23 pentru Mondiale

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2018 13:51

Selecționerul Martinez nu a divulgat încă lista de 23 pentru Rusia, dar o televiziune a aflat numele celor 5 jucători ce vor rămâne acasă dintr-un reportaj despre echipamentul comandat de federație.

Roberto Martinez este printre selecționerii care se decide cel mai târziu asupra efectivului deplasat în Rusia. A păstrat 28 de jucători la pregătiri, urmând să anunțe lista finală de 23 abia după amicalul de mâine seară al Belgiei contra Portugaliei, la Bruxelles.

Planurile i-au fost deconspirate însă de o televiziune, VRT aflând cele 5 nume care vor privi Mondialul la televizor. Un reportaj despre echipamentul comandat de federație a risipit îndoielile și suspansul, dovada clară fiind saltelele personalizate pe care se vor pregăti "Diavolii Roșii".

Tielemans și Benteke au prins lista

Portarul fără vreo prezență la națională, Matz Sels, fundașii Christian Kabasele și Jordan Lukaku, mijlocașul Leander Dendoncker și atacantul Adnan Januzaj nu se vor afla în avionul ce-i va duce pe belgieni la turneul final. Și au răsuflat ușurați, în schimb, Tielemans și Benteke. Lotul definitiv va fi oficializat luni de Martinez. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează