INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA

Deschamps, fericit după decizia lui Griezmann de a rămâne la Atletico: "Este un lucru foarte bun pentru noi!"

Antoine Griezmann, foto: reuters
Antoine Griezmann, foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 17 iunie 2018 18:24

Didier Deschamps (49 de ani), selecţionerul "naţionalei" Franţei, a comentat decizia elevului său, Antoine Griezmann, de a refuza oferta Barcelonei şi a rămâne la Atletico Madrid, arătându-şi mulţumirea faţă de finalul acestui episod.

Într-un clip video postat pe Twitter joi seară, Griezmann a anunţat că va rămâne "acasă", la Atleti, unde mai are contract până în vara anului 2022. Această veste l-a încântat pe Deschamps, pentru că atacantul va rămâne concentrat doar pe Campionatul Mondial din Rusia, unde Franţa a obţinut deja o victorie, contra Australiei, scor 2-1.

"Sunt două lucruri cu care rămân după decizia lui Antoine de a rămâne: loialitatea lui faţa de Atletico Madrid şi faptul că este cu sufletul împăcat înaintea Campionatului Mondial. Este un lucru foarte bun pentru noi", a declarat selecţionerul "cocoşilor" potrivit Sport.

Întrebat şi despre modul inedit în care Griezmann şi-a prezentat decizia, printr-un material video special, Deschamps spune că important este mesajul şi nu neapărat felul în care francezul a făcut-o.

"Eu vorbesc de hotârârea sa şi nu despre modul în care a prezentat-o. Mulţi oameni dau foarte multă importanţă acestui lucru, dar, aşa cum am mai spus, sunt veşti bune pentru clubul său şi pentru noi, pentru că vine liniştit la Campionatul Mondial", a mai spus acesta.

Griezmann a reușit deja un gol la Campionatul Mondial, din penalty, contra Australiei, în victoria obţinută de francezi, scor 2-1. În grupa C, "naţionala" lui Didier Deschamps va mai întâlni Peru şi Danemarca.

70 de minute a bifat Antoine contra australienilor, fiind schimbat cu Olivier Giroud

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close