INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - FRANȚA 0-2

Deschamps își felicită jucătorii după victoria clară cu Uruguay » Ce motiv de îngrijorare are + Ce au declarat Pogba și Mbappe

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 19:25

Didier Deschamps, 49 de ani, selecționerul Franței, a tras concluziile după victoria simplă cu Uruguay din sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Antrenorulul a găsit însă și un motiv de îngrijoarare: lipsa de experiență. VEZI AICI DETALII DESPRE MECIUL URUGUAY - FRANȚA!

  • În semifinale, Franța va juca împotriva învingătoarei dintre Brazilia și Belgia pe 10 iulie, de la ora 21:00

"Sunt foarte mândru de jucătorii mei, am meritat această calificare. Am făcut ceva grozav contra Argentinei, acum am reușit din nou să ne ridicăm la acel nivel. S-a văzut în câteva momente că nu avem experiență foarte multă, dar am compensat prin suflet și efortul depus.

Suntem între primele 4 echipe, îmi felicit fotbaliștii. Nu a fost ușor să coborâm din al nouălea cer după meciul cu Argentina. Acum vom aștepta să vedem cu cine jucăm, n-am preferințe. Nu am avut nici o accidentare, nici un galben, asta e important. În plus, îl vom recupera pe Matuidi", a declarat Deschamps.

"Știam că va fi un meci bazat mai puțin pe tehnică și mai mult pe luptă, agresivitate, inteligență. Am arătat ca o mare echipă, ca o familie. Am dat totul pentru această calificare. Sper ca Griezmann să ne surprindă în continuare, a jucat foarte bine azi. E de neatins"
Paul Pogba, Franța

"Suntem foarte fericiți. Am sărbătorit cu un strigăt ca de război. E o performanță extraordinară! Avem timp să ne pregătim pentru semifinale. Vom privi celălalt sfert de azi pentru a vedea cine ne va fi adversară. Cu cât câștigi mai mult, cu atât echipa e mai solidă. Suntem mulțumiți, dar ce e mai dificil abia acum vine"
Kylian Mbappe, Franța

URUGUAY - FRANȚA 0-2 (Varane 40, Griezmann 61)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează