INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - NIGERIA 2-1

Dezvăluire FRAPANTĂ! I-a fost răpit tatăl chiar în timpul meciului Argentina - Nigeria: "Nu am spus nimănui"

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 03 iulie 2018 16:33

John Obi Mikel, căpitanul Nigeriei, a jucat în meciul cu Argentina (1-2), deși tatăl lui fusese răpit și putea primi un glonț în cap dacă Obi anunța poliția.

Obi Mikel a trăit la Mondial o nouă dramă pe care a reușit s-o ascundă. Căpitanul Nigeriei a intrat în teren în meciul decisiv pentru calificare cu Argentina (1-2), deși mintea îi era la tatăl răpit. Știa că dacă vorbește ori anunță poliția, părintele va fi împușcat pe loc: "Eram confuz. Nu știam ce să fac, dar nu puteam lăsa 180 de milioane de fani la greu. Trebuia să-mi scot din cap toată povestea și să-mi reprezint țara. Nici selecționerului nu i-am zis, n-am vrut să distrag deloc atenția echipei".

Răpit și în 2011

Abia luni noaptea, poliția din statul Enugu a reușit să-l elibereze pe Pa Michael (ținut ostatic timp de 7 zile), în urma unui schimb de focuri. Tatăl lui Obi, abandonat într-o pădure, a ajuns la spital cu multe răni, fiind torturat de bandiții care solicitaseră 24.000 de euro ca să-l elibereze. Actualul jucător al lui Tianjin Teda îl va transfera însă pentru tratament la o clinică din străinătate. Acum 7 ani, înaintea unui meci Chelsea - Stoke, Pa mai fusese răpit și lăsat liber tot după o săptămână.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kordell
kordell  •  03 Iulie 2018, 20:14

In sfarsit ati venit si voi cu un adjectiv nou , se plictisise lumea de socant si uluitor .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează