INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA

Dezvăluiri din vestiarul Braziliei despre starea lui Neymar înainte de Mondial + "E prea rapid, îl mai calci pe picior. Eu o fac întotdeauna"

Neymar și Danilo, la un antrenament al Braziliei din acest an // FOTO: Guliver/ Getty Images
Neymar și Danilo, la un antrenament al Braziliei din acest an // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 09:25

Neymar, starul Seleção, nu e încă sută la sută refăcut după fractura de metatarsian suferită la PSG, în februarie, ”dar se simte tot mai bine cu fiecare zi care trece”, spune Danilo.

La sfârșitul lui februarie, Neymar călca greșit și suferea nu doar o entorsă de gleznă, ci și o fractură la al 5-lea metatarsian, care îl obliga să se opereze. Intervenție chirurgicală reușită, dar recuperarea cere timp, iar brazilianul e încă departe de capacitatea maximă. Și încă se teme să se implice total în dueluri.

"E prea rapid pentru noi, nici nu știi unde se duce"

Danilo i-a cam speriat pe reporterii care urmăresc non-stop naționala auriverde: "E prea rapid pentru noi, nici nu știi unde se duce. În față, în spate, la stânga sau la dreapta? Cum să reacționeze apărătorii? Îl mai calci pe picior o dată, de două ori. Eu așa procedez întotdeauna cu el". Le-a făcut cu ochiul, semn că era numai o glumă.

Fundașul dreapta campion în Premier League cu Man. City le-a spus jurnaliștilor că "Ney se simte mai bine cu fiecare zi care trece. Tot mai rapid, tot mai agil, ne e din ce în ce mai greu să-i rezistăm la antrenamente". 

"Startul e mereu dificil după accidentare, oricine se teme să nu facă o mișcare greșită. Și mie îmi e frică să revin. Trebuie să scap de această teamă cât mai curând, pentru a fi în formă la Mondial"
Neymar, atacant Brazilia

"Noi toți sperăm ca Neymar să fie sută la sută refăcut când începe turneul final sau, cel puțin, să fie cât mai aproape de capacitatea maximă. E esențial pentru Brazilia"
Danilo, apărător Brazilia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează