INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  IRAN - SPANIA 0-1

Dramatism total! S-a bucurat excesiv la golul anulat de VAR și a ajuns la spital: "Ne rugăm pentru el"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 09:37

Naționala Iranului i-a pus mari probleme Spaniei în meciul de miercuri seara din Grupa B. Asiaticii au pierdut greu, 0-1, și au fost la un pas să egaleze campioana mondială din 2010. 

În minutul 62, iranienii au reușit să înscrie, însă golul a fost anulat corect pe motiv de ofsaid. Decizia arbitrului a venit însă cu întârziere, fiind nevoie de intervenția sistemului VAR. Totuși, iranienii de pe teren și din tribune nu au mai ținut cont și au declanșat fiesta timp de 30 de secunde. 

În nebunia creată, un membru al staff-ului Iranului a avut de suferit, ba chiar a fost nevoie să fie transportat la spital. Numele acestuia nu a fost divulgat, dar se pare că se află în afara oricărui pericol și s-a întors deja în cantonamentul Iranului. 

"Am fost puțin îngrijorați în acele momente pentru că un membru al staff-ului nostru s-a aflat în difucultate din punct de vedere medical. A fost transporat la spital și sperăm că totul va fi în regulă. Ne rugăm pentru el. Asta arată puterea echipei noastre naționale", a declarat selecționerul Carlos Queiroz la finalul meciului.

"VAR este ca sexul fără plăcere. În momentul în care apar artificiile, ți se spune să te oprești" Bixtente Lizarazu, campion mondial cu Franța în 1998

Iran e pe locul 3 în grupa B, cu 3 puncte, și e obligată să învingă Portugalia în ultima etapă pentru a se califica în optimi.

Clasament Grupa B

1. Spania 4p (2 meciuri)
2. Portugalia 4p (2 meciuri)
3. Iran 3p (2 meciuri)
4. Maroc 0p (2 meciuri)

AICI ai toate detaliile despre meciul dintre Iran și Spania!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close