INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII CM 2018 # CHILE - PARAGUAY 0-3

Dublu șoc pentru Alexis » Învins la ”națională” și condamnat să rămână la Arsenal! Detalii despre o noapte de coșmar

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 09:42

La finalul meciului cu Paraguay (0-3), joi noapte, Alexis Sanchez era un monument de tristețe. Nimic nu-i ieșise cum și-a dorit. În ziua partidei de pe El Monumental, atacantul chilian a tot sperat că va primi un semnal pozitiv de la Londra.

Trimisul lui Man. City la Santiago de Chile, David Arrellano, îl aștepta în hotel cu contractul pregătit, gata de a fi semnat.

Degeaba. Arsenal acceptase ultima ofertă a "cetățenilor", însă Thomas Lemar, jucătorul lui Monaco care ar fi trebuit să-l înlocuiască, i-a refuzat pe "tunari". Ia managerul Arsene Wenger a blocat transferul, astfel că Alexis va rămâne încă un sezon pe Emirates.

Și de parcă nu-i era de ajuns, a urmat dezastrul cu Paraguay. Plecat din piciorul unui coechipier, chefliul Arturo Vidal (24), și întregit de Caceres (55) și Ortiz (90Ă3), pe contraatac.

Chile a rămas pe locul 4, ultimul care asigură calificarea directă la CM 2018, dar a fost egalată la puncte, 23, de Argentina. Iar ultimele 3 meciuri înseamnă doar unul acasă, plus două deplasări, în Bolivia și în Brazilia!

65.000.000 €era suma agreată de City cu Arsenal pentru transferul lui Alexis Sanchez

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează