INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BELGIA - TUNISIA 5-2

Eden Hazard îl amenință pe Messi: "Dacă ne vedem, rezultatul va fi altul față de acum 4 ani"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 18:17

Eden Hazard (27 de ani) a contribuit cu două goluri la victoria Belgiei în fața Tunisiei, scor 5-2, și crede că în acest moment Argentina n-ar avea șanse într-un posibil duel în semifinale.

Argentina a scos Belgia la Cupa Mondială din 2014, 1-0, în sferturile competiției.

"Suntem o echipă bună. Vrem să ajungem în finală. Nu ne mulțumim cu nimic altceva. În urmă cu 4 ani am pierdut în fața Argentinei. Cred că dacă am juca din nou împotriva lor, rezultatul ar fi cu totul altul.  Suntem mult mai puternici decât în Brazilia, iar ei trec printr-o perioadă dificilă. Totuși, nu trebuie desconsiderați. Au jucători care pot face diferența", a declarat Hazard imediat după meciul cu Tunisia.

"Romelu Lulaku merită tot ce e mai bun. Se antrenează excelent. Nu ratează niciodată, este cel mai bun din acest punct de vedere. Dacă are mingea în apropierea porții adverse, e gol" Eden Hazard

Vezi și:  VIDEO + FOTO Romelu Lukaku, omul-Mondialului » 4 RECORDURI incredibile stabilite de belgian: nimeni de la Maradona nu a mai reușit asta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează