INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

Englezii se blindează în Rusia! Vor gard de 6 metri în jurul cantonamentului + avertisment pentru fanii care fac deplasarea la Mondial

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 08 iunie 2018 11:10

Englezii se tem de represalii din cauza tensiunilor politice cu Rusia și caută să se ferească de orice incursiuni ale dușmanilor pe perioada pregătirilor, solicitând gazdelor măsuri speciale de securitate.

Anglia știe că va fi primită cu ostilitate în Rusia, din cauza tensiunilor politice provocate de "cazul Skripal". Și tocmai de aceea vrea să se protejeze de interacțiunea cu fanii ruși sau cu alți spioni pe perioada participării la Mondiale.

De la Londra, selecționata Albionului a cerut securitate maximă în cantonamentul de la Sankt Petersburg prin împrejmuirea lui cu un gard înalt de 6 metri, pentru a-i feri pe jucătorii lui Southgate de ochii curioșilor ori ai provocatorilor. Informație confirmată de Pavel Belov, consilier sportiv la primăria orașului rus.

Și fanii, avertizați

Gardul nu e prevăzut în regulamentele FIFA, dar englezii suflă și-n iaurt. Vor să-și ascundă antrenamentele, dar să și evite atacurile posibile ale ultrașilor ruși, eventual cu o tentă rasistă, menite să perturbe pregătirea.

Și suporterii veniți de peste Canalul Mânecii la această competiție au fost avertizați de autoritățile britanice să fie foarte precauți și să nu răspundă provocărilor gazdelor, mai ales având în vedere și antecedentele.

"Suntem îngrijorați în privința securității fanilor noștri, amenințați de violențe, rasism și homofobie. Regretăm că acest Mondial va fi organizat de o țară unde există antecedente în domeniul încălcării drepturilor omului"
Deputații britanici, într-un raport publicat astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează