INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA - ANGLIA,SÂMBĂTĂ, 17:00, TVR1, GSP.RO

"Englezul" din echipa Suediei visează la o calificare istorică: "Ar fi un fiasco pentru ei să fie făcuți KO de Suedia"

Sebastian Larsson // FOTO: Reuters
Sebastian Larsson // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 10:30

Sebastian Larsson, mijlocașul Suediei, a trăit jumătate de viață în Regatul Unit și spune că presiunea e pe elevii lui Southgate. ”Ar fi un fiasco să piardă contra noastră”, a comentat fotbalistul. 

Jumătate din viață și-a petrecut-o în Anglia. Pe care va trebui s-o învingă sâmbătă ca să îndeplinească visul unei țări întregi, acela de a ajunge din nou după 24 de ani într-o semifinală de Mondial.

Sebastian Larsson, 33 de ani, a fost ultimul sezon sub contract cu Hull City și și-a petrecut ultimii 17 ani de carieră în Albion. Și-a încheiat junioratul la Arsenal Londra, a jucat pentru "tunari", apoi a trecut la Birmingham, Sunderland și Hull City. După încheierea Mondialului, începând cu data de 15 iulie, va reveni în patria natală, urmând să joace în premieră în prima ligă din Suedia, la AIK Solna.

"Anglia are o echipă întreagă de vedete, de fotbaliști buni și foarte buni. Îi respectăm, normal, dar toată Suedia vrea să-și împlinească visul vechi de două decenii. Oamenii sărbătoresc în fântâni victoriile, sunt imagini care ne umplu inimile de bucurie.

La rândul lor, englezii au tot felul de demoni împotriva cărora trebuie să lupte, iar presiunea este pe ei. Cred, și știu ce vorbesc, ar fi un fiasco major pentru ei să fie făcuți KO de Suedia", a mărturisit Larsson.

26 de goluri
și 28 de assist-uri a reușit Sebastian Larsson în 282 de meciuri în Premier League

Cariera lui Sebastian Larsson în Anglia
Echipă Meciuri Goluri Assist-uri
Arsenal 12 - -
Birmingham City 203 25 26
Sunderland 203 14 23
Hull City 40 2 5

"Noi suntem fericiți și mulțumiți. Cred că nu am fost luați în serios până acum. Am muncit mai mult decât toți. Asta e strategia noastră, să cedăm posesia și să punctăm pe contraatac. Este firesc ca Zlatan să fie în continuare cel mai apreciat. Și atunci când va împlini 95 de ani va fi la fel"
Victor Lindelof, fundaș Suedia

Vezi și: Teama selecționerului Angliei înaintea sfertului cu Suedia: "Sunt 2-3 jucători pe care trebuie să-i evaluăm mai atent"

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează