INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  TUNISIA - ANGLIA 1-2

Eroul Angliei a explicat de ce s-au chinuit britanicii cu Tunisia la Campionatul Mondial: "Așa e aici"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2018 23:11

Harry Kane, 24 de ani, a reușit o dublă în fața Tunisiei, iar Anglia s-a impus cu 2-1. Atacantul a vorbit despre modul în care echipa sa a reușit în cele din urmă să câștige, deși golul victoriei a venit în prelungiri.

"Sunt foarte mândru de echipă. A fost destul de greu pentru noi, puteam înscrie mai multe goluri dar s-a ratat mult. Așa e la Cupa Mondială, trebuie să lupți până în ultima secundă!

Am vorbit de foarte multe ori cu echipa că trebuie să fim împreună, să fim uniți. Și asta s-a văzut pe teren.

Cred că trebuia să primim un penalty când am fost faultat, dar s-a făcut dreptate la final prin golul pe care l-am marcat. A fost greu. A trebuit să trecem peste emoții și să ne facem jocul", a declarat Kane.

"Această victorie din prelungiri e un boost major pentru noi, contează mult că am presat până la final. Am luptat, am înscris târziu, dar am obținut o victorie mare. La 1-1 eram optimist, deși ritmul scăzuse un pic. A trebuit să creăm șanse în continuare, n-am mai jucat la fel de bine ca la început, iar ei s-au apărat excelent. Să câștigi primul meci la un turneu final ceva extraordinar"
Jordan Henderson, mijlocaș Anglia

"Am fost mulțumit de cum am jucat, chiar dacă timpul aproape expirase. Am rămas liniștiți, n-am aruncat mingea în careu aiurea. Am meritat victoria. Ne-am creat multe ocazii clare, mai ales în prima repriză, și am dominat-o pe cea de-a doua. Am jucat bine la fazele fixe. Chiar dacă am fi făcut egal, tot aș și fi zsi că sunt mândru de formația mea. Echipele mari înscriu goluri târzii"
Gareth Southgate, selecționer Anglia

  • Harry Kane e primul jucător englez care reușește o "dublă" la Mondial de la Gary Lineker în 1990, 3-2 împotriva Camerunului. Harry Kane a salvat Anglia de la un nou rezultat-surpriză la Mondial!
  • Anglia a înscris pentru prima dată la CM un gol al victoriei în prelungiri.

7 goluri în 6 meciuripentru Anglia are Kane. În total în acest sezon are 47 de goluri în 54 de meciuri.

Din Grupa G mai fac parte Belgia și Panama, iar meciul direct dintre cele două s-a terminat 3-0. Detalii AICI!

CLASAMENTUL GRUPEI G
1. BELGIA 3p
2. ANGLIA 3p
3. TUNISIA 0p
4. PANAMA  0p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  19 Iunie 2018, 08:48

Nici Portugalia nu e etalon bun de multi ani incoace, nu mai e ce a fost.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  19 Iunie 2018, 00:20

Pai tot Kane ii vede campioni .. de...din 66 sunt vesnic favoriti, au cota peste Portugalia desi jocul Angliei este de ani buni ca o hora campeneasca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează