CM 2018    •   SPANIA - RUSIA 1-1 (3-4 LA PENALTY-URI)

Eroul Rusiei vine cu propunerea care ar da peste cap Mondialul: "Știu că pare imposibil, dar o să le cer asta organizatorilor"

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Duminica, 01 Iulie

Artem Dziuba, marcatorul golului care a dus partida dintre Spania și Rusia în prelungiri, a venit cu o propunere inedită la interviul de la final. Încântat de atmosfera creată de fanii moscoviți pe Arena Luzhniki, vârful celor de la Arsenal Tula și-ar dori ca și partida din sferturi să se dispute pe același stadion. Sfertul Rusiei este programat pe data de 7 iulie, la Soci. 

 "Am răgușit în timpul loviturilor de la 11 metri. Sunt atât de mândru că fac parte din această echipă. Toți băieții au fost minunați astăzi.

Știam că Spania va încerca să ia cu asalt careul nostru, dar în același timp știam și că vom avea șanse bune de contraatac. Au controlat partida. Noi am răspuns cu armele noastre: dăruire și organizare. Am lăsat orice fărâmă de energie pe gazon.

Le mulțumim fanilor din întreaga țară, dar mai ales celor prezenți astăzi pe Luzhniki. Au fost incredibili. Chiar o să-i propun lui Vitaly Mutko, omul care s-a ocupat de organizarea ireproșabilă a acestei competiții, dacă putem juca și meciurile următoare tot aici. Știu că pare imposibil, dar o să-i transmit", a declarat Dziuba conform sport-express.ru.

Comentarii (11 ) Adaugă comentariu

genius  •  02 Iulie 2018, 10:30

Care finala, de volei pe plaja, poate!? Rusia practica antifotbal, joc din era celebrului autobuz parcat pe linia portii, cu ghilimelele de rigoare!!! O echipa foarte mica!

bazileon  •  02 Iulie 2018, 06:29

Postat de cetateanul_surmenat pe 02 Iulie 2018, 00:49

***

Scuze, tu esti idiot. Dostoievski.

cetateanul_surmenat  •  02 Iulie 2018, 00:49

Postat de opensource pe 01 Iulie 2018, 22:36

Mai bina zii lui tovarasul polcovnic sa-i santajeze pe oficialii de la FIFA cu ceva femei bagate in pat, asta ca sa va dea cupa direct fara varsare de ssange?!:-)))

***

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase