INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA

FOTO Apariție de senzație pentru Maradona la meciul Argentinei » A făcut spectacol cu ochelarii roșii la ochi și cu trabucul în gură

Foto: Reuters +11   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 17:22

Diego Armando Maradona a fost prezent pe stadionul Otkrytiye Arena din Moscova pentru a o urmări la treabă pe Argentina în primul meci de la Campionatul Mondial contra Islandei.

Favoriții săi s-au chinuit serios cu islandezii, scor 1-1, însă asta nu l-a deranjat prea tare pe Maradona, care a făcut spectacol în lojă.

El Pibe D'oro și-a făcut apariția pe stadion cu o pereche de ochelari de culoare roșie la ochi și cu un trabuc în gură. Pe parcursul meciului a sărbătorit golul lui Aguero, dar le-a trimis și bezele suporterilor argentinieni din tribune.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
respect2014
respect2014  •  16 Iunie 2018, 18:25

Genial. Cu trabuc si ceas pe fiecare mana. Lumea noastră are nevoie de asemenea personaje. Dincolo de "omul" Diego, cu defectele si greșelile lui, fotbalistul Maradona eate cel mai mare jucător al fotbalului modern. Mai sus ca Mesaj sau Ronaldo. Un èrou al gladiatorilor moderni. Un geniu la vederea căruia trebuie sa zâmbim si sa trecem cu vederea "păcatele lumesti". Ca Ilie Nastase sau Shaqille sau Muhammad Ali. Oameni care au modelat sportul in care au excelat. Au dictat viitorul.Modele pentru o planetă cat timp au fost sportivi. Diego este o mândrie pentru toți microbiști. Un STAR adevarat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează