INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AMERICA DE SUD / BOLIVIA - BRAZILIA 0-0

FOTO » De două ori fericit » Un fost fotbalist al lui Il Luce, titular pentru Columbia, s-a pozat cu ambele echipe înaintea startului meciului

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 15:59

Bolivianul Marcelo Martins Moreno, fost jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior, s-a pozat cu ambele echipe. Tatăl său e brazilian, iar el a jucat pentru Selecao până la Under 20.

Cel mai încântat de duelul cu Neymar, de la La Paz, a fost Marcelo Martins Moreno. La tradiționala fotografie dinaintea meciului, atacantul bolivian de 30 de ani a făcut poză și cu ai săi, și alături de adversari, care n-au avut nicio problemă să-l primească în rândurile lor. Tatăl său, Mauro, e brazilian, iar Marcelo a evoluat pentru Selecao de la copii până la Under 20 înainte de a a se decide pentru reprezentativa țării de proveniență a mamei. Plus cele 4 cluburi ale căror tricouri le-a îmbrăcat, respectiv Vitoria, Cruzeiro, Gremio și Flamengo.

32 de meciuri(7 goluri) a bifat Marcelo Martins Moreno pentru Șahtior cu Mircea Lucescu pe bancă. Ucrainenii îl luaseră cu 9 milioane de euro de la Cruzeiro

Acum la Wuhan Zall, în China, Moreno a jucat și la Șahtior, sub comanda lui Mircea Lucescu. Semnase pe 5 sezoane, în mai 2008, venind de la Cruzeiro. Dar n-a strălucit și Luce l-a împrumutat apoi lui Werder (2009) și Wigan (februarie 2010). Iar în 2012 l-a vândut definitiv lui Gremio Porto Alegre.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează