INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - PERU 1-0

FOTO Disperarea lui Guerrero » Căpitanul peruanilor a ieșit de pe teren în lacrimi, după meciul horror cu Franța

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 20:58

Fanii din Peru au așteptat mai mult de 10 ani să vadă ce poate face cel mai bun fotbalist al lor, Paolo Guerrero, pe scena mondială.

După o apariție scurtă de pe bancă în meciul cu Danemarca, 0-1, jucătorul celor de la Flamengo (Brazilia) a fost integralist cu Franța, 0-1. "Nouarul" a greșit decisiv, pierzând mingea din care a ieșit golul lui Mbappe.

Formația 4-2-3-1 imaginată de selecționerul Gareca a fost făcută special pentru a-i oferi lui Guerrero cât mai multe mingi din linia mediană, cu Carillo, Cueva și Flores muncind pentru a-i pasa.

în preliminarii le-a ieșit

Antrenorul a folosit acest sistem în preliminarii, Guerrero înscriind 5 goluri. Jucătorul de 34 de ani preferă să joace cât mai sus, dar a atins mingea doar de 5 ori în ultima treime în prima repriză cu Franța și a fost forțat să joace mai retras după ce "cocoșii" au câștigat bătălia de la mijlocul terenului.

Iată atingerile balonului reușite de Guerrero în prima repriză:

Disperat să se implice, atacantul a suferit un tackling regulamentar când încerca să iasă cu mingea din zona centrală, iar pasa ulterioară a lui Pogba l-a găsit în careu pe Giroud. Mingea șutată de francez a fost deviată de Rodriguez până la Mbappe, care a împins-o în poartă din 2 metri.

țintuit de stoperi

În repriza secundă, Franța i-a ținut pe sud-americani la mijloc, alergând după minge, iar Guerrero n-a putut juca rolul său preferat.

Atingerile de balon pentru Franța și Peru. Guerrero (#9) nu a fost nici măcar cel mai avansat jucător al echipei sale!

Când Peru a avut posesia, Franța l-a țintuit pe Guerrero între cei doi fundași centrali, plus un mijlocaș în fața lui.

Șansele sud-americanilor au venit pe benzi, Guerrero având doar două șuturi pe poartă. Înfrângerea cu 0-1 le-a adus eliminarea de la Mondialul pe care l-au așteptat 36 de ani. La 34 de ani, e puțin probabil ca Guerrero să mai prindă un alt CM.

suspendarea care l-a dat peste cap

Guerrero a fost suspendat inițial 12 luni de FIFA în octombrie 2017, după ce a fost testat pozitiv cu benzoilecgonină, un component al cocainei, despre care jucătorul susține că a intrat în corpul său printr-un ceai cu frunze de coca, nu prin droguri propriu-zise. Peruanul a pierdut și apelul TAS, dar Tribunalul federal elveţian l-a lăsat până la urmă să joace la Mondial. Căpitanii adversarelor din grupă au înaintat scrisori către FIFA în care au cerut ca Paolo Guerrero să fie lăsat să evolueze.

Sursa: The Guardian

Franța - Peru 1-0
A marcat: Mbappe '35

CLASAMENTUL GRUPEI C
1. Franța 6 puncte
2. Danemarca 4 puncte
3. Australia 1 punct
4. Peru 0 puncte
 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close