INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA - ANGLIA 0-2

FOTO Harry Kane a urcat în tribună după calificarea în semifinale obținută azi

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 22:46

Harry Kane, atacantul naționalei Angliei, a petrecut cu fanii după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial după ce a învins Suedia, scor 2-0.

Deși n-a marcat astăzi, vârful englez e în continuare foarte apreciat. Acesta s-a dus în tribună alături de fani cu care s-a fotografiat și s-a îmbrățișat.

Atacantul lui Tottenham în vârstă de 24 de ani e golgeterul acestei ediții a turneului final, cu 5 goluri marcate.

"Ar fi grozav să ies golgeter, dar mai e mult până acolo. Obiectivul meu nu e acest trofeu, ci câștigarea Cupei Mondiale", a declarat Kane.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  08 Iulie 2018, 08:32

Harry Kane sau Hurrikane, adica uraganul, ca sa fac inca in joc de cuvinte dupa GoKane, in stilul englezesc. Totusi Anglia are a doua sansa dupa Franta, daca va reusi sa treaca de croati. Dar nu mi-ar parea rau sa vad o finala Belgia - Croatia, finala celor mici in finala mare ! Ar fi a noua campioana mondiala ! Ar fi momentul maxim pt. Belgia sau Croatia, mai sus nu ar putea ajunge, cred, dupa Uruguay 1950, Danemarca 1992 si Grecia 2004 la europene !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează