INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

FOTO Tatuaj exploziv al unei vedete din naționala Angliei » ”S-a împușcat singur în picior!”, acuză The Sun

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2018 10:50

Atacantul Raheem Sterling și-a desenat o pușcă-mitralieră pe gambă, stârnind furia fanilor, care cer excluderea din lotul de CM. ”Tatuajul are o semnificație profundă. Tatăl meu a fost împușcat”, se apără Raheem.

Raheem Sterling a tulburat apele în cantonamentul liniștit al Angliei. Poza postată pe contul de Instagram a stârnit furia suporterilor și presei britanice. Tatuajul de pe gamba dreaptă, o pușcă-mitralieră, a provocat un mare scandal. "E dezgustător, absolut inacceptabil", sunt cele mai puțin ofensive comentarii, unii fani cerând excluderea atacantului de la Mondial. Iar The Sun îl critică mai dur: "Raheem s-a împușcat singur în picior!".

"N-am terminat încă desenul!"

Vârful lui Manchester City s-a apărat în fața acuzațiilor, explicând alegerea: "Când aveam 2 ani, tatăl meu a fost împușcat mortal. Atunci mi-am promis să nu ating niciodată o armă. Lovesc mingea cu dreptul, astfel că tatuajul are o semnificație mai profundă. Și încă n-am terminat desenul". Federația engleză a sărit în ajutorul fotbalistului: "Îl susținem pe Sterling și acceptăm cinstea și sinceritatea explicației date luni, pe Instagram".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  30 Mai 2018, 14:49

Tatuajele reprezintă începutul DEGRADĂRII. UMANE !!!

706409849468094
Radu Vernescu  •  30 Mai 2018, 12:06

musulman

Vezi toate comentariile (2)
Comentează