INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - NIGERIA 2-1

FOTO + VIDEO ȘOCANT! Imagini INCREDIBILE cu Maradona în prim-plan! A fost cărat pe brațe la finalul victoriei Argentinei!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 21:26

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Armando Maradona (57 de ani) s-a comportat foarte ciudat atât în timpul meciului câștigat de "pume" cu Nigeria, 2-1, cât și după, când a fost nevoit să fie cărat pe brațe de pe stadion. 

Ce a făcut în timpul meciului

Maradona și-a început recitalul încă din startul partidei, când Messi a înscris primul său gol la acest Mondial. (Detalii aici). După reușita lui Messi, camerele s-au mutat imediat pe campionul mondial în 1986, care a avut o reacție euforică, sărbătorind expansiv golul căpitanului "pumelor".clipboard011

În finalul primei reprize, Maradona a fost surprins de camerele de filmat în timp ce dormea, iar cei din jurul lui încercau să îl țină de vorbă! 

36188421 1912230735494562 466880936693202944 n

 

Iar după golul lui Marcos Rojo, de finalul victoriei cu Nigeria, fostul jucător nu s-a putut abține și a făcut semne obscene.

maradona degete

După meci, a fost cărat pe brațe

Imaginile apărute pe rețelele de socializare după meci au fost de-a dreptul îngrijorătore. Maradona a părut epuizat la finalul partidei și a fost ajutat de mai mulți oameni să părăsească stadionul, fiind cărat pe brațe!

 
Maradona y su postpartido

Maradona se descompuso tras el agónico pase de Argentina a octavos

Publicată de as.com pe Marţi, 26 Iunie 2018

 

 

foto  Vezi AICI FOTO cu bucuria lui Maradona

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
adriann_
adriann_  •  27 Iunie 2018, 13:06
Postat de merace pe 26 Iunie 2018, 23:12

Daca PRESA SPORTIVA mai are pic de onoare in a promova atitudini educative in sport, stiind ca o citesc si copiii, atunci nu ar mai trebui sa promoveze mascarici ca Maradona sau mafioti ca Becali. Altfel, le e complice!

Ca sa-i pui pe becali si pe MARADONA in aceeasi propozitie trebuie sa fii paralel cu fotbalul. Ciobanul e doar un parazit al acestui sport, in vreme ce Maradona a carat o nationala destul de modesta spre doua finale consecutive de CM, dintre care una castigata.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Iunie 2018, 11:47
Postat de merace pe 26 Iunie 2018, 23:12

Daca PRESA SPORTIVA mai are pic de onoare in a promova atitudini educative in sport, stiind ca o citesc si copiii, atunci nu ar mai trebui sa promoveze mascarici ca Maradona sau mafioti ca Becali. Altfel, le e complice!

ce presa sportiva ? ce avem noi nu se poate numi vreodata presa sportiva. e doar presa de can-can cu conotatii sportive. nu mai departe de ieri seara erau date in citat cu virgula una dupa alta toate injuraturile MIhaelei Buzarnescu. daca cineva pe undeva injura sau face vreun scadal sau are vreun derapaj pe undeva fii sigur ca nu se rateaza. despre meciul propriu-zis e un singur articol unde sunt maxim 50 de comentarii.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Iunie 2018, 11:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează