CM 2018  ·  ȚARA GALILOR

FOTO Wales 3x8 » Galezii se distrează la pozele de grup: la ultima au rămas doar 3 în picioare!

9 octombrie, 1-1 cu Georgia (a): 3 sus, 8 jos // FOTO Reuters +5 FOTO
9 octombrie, 1-1 cu Georgia (a): 3 sus, 8 jos // FOTO Reuters

Articol de — Marti, 11 Octombrie 2016, 00:00

Galezii se distrează la poza de grup asimetrică făcută la începutul meciurilor. Duminică, la 1-1 cu Georgia, au avut doar 3 jucători în picioare. Numărul lor tot scade de la startul preliminariilor.

Bale îl privește atent pe jurnalistul din fața sa. Apoi, zâmbește și face cu ochiul. Reporterul era curios: "De ce v-ați așezat așa la fotografia de grup?".

Starul "naționalei" semifinalistă la Euro 2016 răspunde criptat, malițios: "Nu știu unde bați...". Mai stă câteva secunde și spune: "E ceva intern, de vestiar". Râzând, îi sugerează să nu mai insiste.

Se întâmpla pe 6 octombrie, la conferință, după 2-2 la Viena cu Austria. La poza dinaintea jocului, patru au stat în picioare, șapte pe vine. I-au amuzat pe ziariști, care n-au găsit explicația.

Pe 5 septembrie, la 4-0 cu Moldova la startul preliminariilor CM, au fost cinci pe rândul din spate, însă aliniați într-o parte față de rândul de față.

1x10 în Irlanda, la primăvară?

Duminică, 9 octombrie, la 1-1 cu Georgia la Cardiff, jocul roș-albilor a continuat. Sus, a mai dispărut unul, jos au fost opt. Și, din acei opt, patru țineau mâna dreaptă pe gazon, în timp ce restul aveau mâinile încrucișate pe genunchi.

Ce urmează? Se așteaptă 2x9 pe 12 noiembrie, cu Serbia acasă. Și 1x10 în primăvară, pe 24 martie, la Dublin cu Irlanda!

Bale păstrează tradiția?

Povestea nu e însă nouă. La Euro, în vară, numărul s-a inversat. În "optimi", împotriva nord-irlandezilor, șase au rămas în picioare, cinci în fața lor.

Se pare că Bale este cel care păstrează tradiția. În 2006, la debutul său ca titular, când Bellamy purta banderola de căpitan, schema era 7x4. Șapte sus, patru jos. Iar ei luaseră exemplul generației precedente. Cu Giggs și Speed lideri.

"Nu mă mai întrebați, poate că doar nu știm să ne așezăm ordonat la poză" :)
Gareth Bale, atacant Țara Galilor

64de selecții are Gareth Bale la "naționala" Țării Galilor începând din 2006; a marcat 25 de goluriDoi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×