INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - BELGIA 1-0

FRANȚA - BELGIA 1-0 // Plafonați din nou la semifinale: "Cinica Franță ne-a scăpat din mână”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 11:21

 Belgia a ratat calificarea în finala Campionatului Mondial 2018, după ce a fost învinsă marți de Franța, 0-1.

Presa belgiană plânge pe umărul echipei lui Martinez. ”Visul s-a terminat și generația adorată nu va juca finala. Franța n-a fost atât de neatins ca Argentina în 1986, regretele vor rămâne eterne”, a scris La Derniere Heure.

Decepția pentru a doua finală ratată s-a reflectat și în presa belgiană, care a scos în evidență formidabila șansă irosită de "naționala" lui Roberto Martinez de a pune mâna pe coroana lumii. "Ne-am plafonat iar la semifinale. Nu așa trebuia să se termine! Cinica Franță ne-a scăpat din mână", a titrat La Derniere Heure.

"Dracii generației adorate nu vor juca finala, lăsând să le scape probabil ultima ocazie. Și regretele vor fi eterne. Visul s-a încheiat ca în 1986. Doar că acum aveam capacitatea să mergem până la capăt. Franța nu a fost atât de neatins precum Argentina lui Maradona. Nu ne-a scos un adversar mai puternic", explică DH. 

La apus în Qatar!

Care punctează că peste patru ani, în Qatar, 7 dintre titulari vor fi bine trecuți de 30 de ani: Kompany va avea 36, Fellaini, Mertens și Vertonghen 35, Witsel, Chadli și Alderweireld 33, iar De Bruyne și Eden Hazard 31. "

La următorul Mondial va fi rândul altei generații. Acest grup riscă să se descompleteze, cine știe dacă acești băieți superdotați, născuți într-o batistă țesută cu aur, vor mai prinde un astfel de vârf de formă. La nivel tehnic vorbind, semifinala e un obiectiv atins, dar ambițiile noastre erau clar mai sus. Ne mai putem remobiliza la fel și pentru Euro 2020, ultima șansă a acestei generații pentru a obține, totuși, un trofeu?" 

24 de meciurila rând fără înfrângere, 19 victorii și 4 remize, avea Belgia până la semifinala cu Franța de marți

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează