INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - CROAȚIA 4-2

FRANȚA CAMPIOANĂ MONDIALĂ // Mbappe e categoric în privința echipei unde va juca în sezonul viitor: "Merg pe drumul meu"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 08:49

Franța a câștigat pentru a doua oară Campionatul Mondial, după cel din 1998. Elevii lui Didier Deschamps s-au impus categoric în fața Croației, 4-2.

După ce a marcat un gol în finală și a primit premiul pentru cel mai bun tânăr jucător al Mondialului, atacantul Kylian Mbappe, a anunțat că va continua la PSG, deși era o țintă a celor de la Real Madrid.

"Rămân 100% la PSG. Merg în continuare pe drumul meu. Sunt la începutul carierei mele. Sunt fericit să câștig Campionatul Mondial. Am jucat ca de fiecare dată. Am muncit mult ca să ajung aici. Acum am ambiția să ajung mai departe. Sunt pregătit pentru orice", a declarat Mbappe, potrivit Mundo Deportivo.

Mbappe a venit la PSG în vara lui 2017, pentru 180 de milioane de euro. În sezonul trecut a marcat 21 de goluri pentru PSG, în 44 de meciuri.

120.000.000 €este cota lui Mbappe, potrivit transfemarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează